14 februarie 2013

PARFUM PENTRU BEBELUȘI

     Mirosul unui bebeluș proaspăt spălat este universal recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dulci parfumuri din lume. Părul și pielea curate, un praf de pudră de talc și poate o cremă din gama Johnson sunt ingredientele, care combinate, oferă un miros plăcut, impetuos iubit de mame și tați. Dar dacă toate acestea nu sunt disponibile uneori, firma italiană  Dolce & Gabbana se laudă că a îmbuteliat mirosul, astfel încât să puteți împrospăta un bebeluș oricând.
      Noul parfumul Dolce & Gabbana este un parfum unisex pentru sugari. Probabil gândiți ca mine, că ideea pare exagerată, dar produsul lor este simplu ambalat, având un design minimal, alb-negru, în conformitate cu stilul elegant al brand-ului italian. Potrivit lui Stefano Gabbana, parfumul este inspirat de mirosul de copil și este "proiectat pentru a răsfăța fiecare băiețel și fetiță".

parfum pentru bebeluși

     Să nu credeți cumva că este primul din lume adresat copilașilor. Iată alte câteva exemple:
  • Parfumul Burberry pentru copii, disponibil în varianta normală sau într-o versiune fără alcool, conține mirosuri calde, florale de crini și iasomie. Preț 35 £.
parfum pentru bebeluși 1
  • Bvlgari Petits et Mamans este un parfum creat pentru plăcerea comună a copiilor și a mamelor lor. Este un parfum exclusivist care conține bergamotă siciliană și lemn de trandafir brazilian. Preț 20 £.
parfum pentru bebeluși 2
  • În timp ce apa de toaletă L'Occitane's Body & Hair Mom and Baby este destinată pentru a fi folosită atât de mamă cât și de prunc, împreună. Preț 20 £.
parfum pentru bebeluși 3
     Credeți că toate acestea ajută mamele sau copilașii? Eu cred că mai degrabă acesta este un pas făcut prea departe, pe piață, pentru infernala mașină care se numește industria parfumurilor.
______________________________________________________________________________________________________

      Cu un clic, vizualizați neapărat și : 
______________________________________________________________________________________________________
By Dan Caragea; Constanta; Romania

Un comentariu:

  1. Eu sa fiu sincera imi comand parfumurile de pe Brasty.ro si sunt extraordinar de multumita. Toate parfumurile sunt originale au o concetratie potrivita si in plus poti returna produsele in timp de 14 zile. REcomand cu caldura!. PUPICI :X

    RăspundețiȘtergere