Domni în frac și doamne în rochii de seară (bal) s-au adunat la impunătorul hotel Waldorf Astoria din Manhattan, sâmbătă seara (14 martie 2013), pentru cina anuală a membrilor Clubului Exploratorilor (The Explorers Club). Clubul Exploratorilor, care a fost înființat în anul 1904, a sărbătorit a 109-a aniversare. Pe site-ul său, clubul se descrie ca o "societate profesională dedicată cercetării avansate în teren, al cărei ideal vital este păstrarea instinctului de a explora."
În conformitate cu etosul clubului, membrii săi au dorit să exploreze și preparate culinare neobișnuite. Chelnerii au început cu aperitive “delicate” pe bază de gândaci, scorpioni și viermi, continuând cu mâncăruri “rafinate” preparate din cămilă, struț, râme, elan, castor, crocodil, bizam, șarpe cu clopoței și din penis și testiculele de țap.
O mică galerie foto cu aceste “bunătăți”:
Tarantule prăjite
Gândaci prăjiți
Insecte asortate
Struț împănat
Râme
Șarpe cu clopoței
Penis de țap
Testicule de țap
Bizam
Crocodil
Capră, elan și castor
Capete de cod prăjite
Cămilă în chiflă
P O F T Ă B U N Ă !
_____________________________________________________________________________________________________
Cu un click, citiți și :
- Germeni și microbi la restaurant
- Încercări în gastronomie
- Brânză pe gustul tuturor
- Zahăr în mâncare
- Penis de pui cu garnitură
- Torturi și prăjituri dezgustătoare
- Legume puțin cunoscute
- Mâncare mortală
- Ce mănâncă lumea
- Vă invit la cafenea...
- Restaurante unice
- Să mâncăm împreună!
_____________________________________________________________________________________________________
By Dan Caragea; Constanta; Romania
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu