27 martie 2013

COINCIDENȚE RARISIME

     Dacă din curiozitate căutați pe Internet cuvântul coincidențe sau coincidențe ciudate, stranii, uimitoare, neobișnuite, incredibile, uluitoare, șocante, rare, etc., o să găsiți cam același lucru. De aceea, vă prezint, zic eu, unele puțin altfel sau într-un fel miraculoase.

     1. Un bărbat din Calgary, atenționat de o trecătoare, care a auzit scâncete de copil, a răscolit într-o pubela de gunoi și a găsit un nou-născut într-un sac, acoperit în gunoi. Cei doi au sunat la 911, iar copilul a fost dus la spital și a supraviețuit. Poliția a luat declarații salvatorilor la fața locului și mai târziu l-au informat pe bărbat că el este tatăl copilului. Fosta prietenă a bărbatului a rămas gravidă și a decis să scape de copil după naștere. Bărbatul și-a salvat de la moarte propriul fiu fără să fie conștient că are unul.

coincidențe 1  
     2. Marina Voinova din Perm, Rusia căuta o adresă folosind "Street View", o aplicație pentru Yandex Maps, care este corespondentul pentru “Hărți Google” în Rusia. Spre mirarea ei, pe strada respectivă, a văzut o imagine cu prietenul ei mergând împreună cu o altă femeie. Yandex nu estompează fețele ce apar în imagini pe Street View, decât în unele excepții, astfel încât lui Sasha i s-a schimbat culoarea feței când a văzut imaginea încărcată și nu a negat nimic, dar a explicat că nu a înșelat-o pe Marina niciodată!

coincidențe 2

     3. Brianna Priddy, o chelneriță din Colorado, SUA si-a pierdut portofelul cu toate actele.  Când era în procesul laborios de înlocuire a documentelor, permisul ei de conducere i-a fost prezentat de o clientă, care a vrut să cumpere o băutură alcoolică și căreia i-a cerut un act de identitate. A acționat ca și cum nimic nu ar fi fost anormal, dar a anunțat imediat poliția, clienta fiind apoi acuzată de furt de identitate și uzurparea identității personale.

coincidențe 3

     4. Alex și Donna Voutsinas au trăit în diferite țări, s-au întâlnit și s-au căsătorit în 2002. Cu doar o săptămână înainte de nunta lor, uitându-se la fotografii mai vechi de familie, au descoperit o fotografie din 1980 în care Donna (de 5 ani, în prim-plan, în partea dreaptă) a fost pozată la Disney World. Alex (de 3 ani) este într-un cărucior, în fundal, însoțit de tatăl său. Fuseseră unul lângă celălalt cu mai bine de 20 de ani în urmă.

coincidențe 4

     5. Lena Pahlsson, înaintea Crăciunului din 1995, nu și-a mai găsit verigheta pe care o lăsase prin bucătărie. După căutări îndelungi, soții au clasat-o la bijuterii pierdute. Nici când au reamenajat bucătăria, câțiva ani mai târziu, verificând chiar și sub podea, nu au găsit-o, pierzându-și speranța de a recupera vreodată inelul. Verigheta a apărut, 16 ani mai târziu, când Lena a scos un morcov din grădina ei și a observat că inelul, din aur alb cu diamante, arata ca nou, fiind scos de morcov din pământ.

coincidențe 5

     6. Lisa (31 ani) este fiica lui Michael Dick din prima lui căsătorie, care s-a mutat la Sudbury, Suffolk, copil fiind, împreună cu mama ei, după ce părinții s-au despărțit. Tatăl a încercat să-și găsească fiica după mai mulți ani, dar nereușind, într-o încercare disperată, a publicat povestea căutării lui și o poză în ziarul local. Lisa a fost uimită să se identifice în imaginea din spatele tatălui ei (și celor două surori vitrege cu care s-a pozat), ea fiind doar cu câțiva metri mai în spate. Ea locuiește acum în Colchester, Essex, este mamă a trei copii și a fost singura zi din an când s-a dus la Sudbury, pentru a-și vizita mama.

coincidențe 6

     7.  Steve Flaig, un șofer pe o mașină de distribuție din SUA, știa că este adoptat. La vârsta majoratului a avut acceptul și a început să-și caute părinții naturali. După ceva timp, a descoperit că mama sa, care îl dăduse spre adopție pentru că “nu era pregătită pentru a fi o mamă”, lucra de 2 ani la aceiași firmă cu el și se cunoșteau foarte bine.

coincidențe 7

     La final, vă las să trageți singuri concluziile. Pentru că mi-am amintit niște vorbe măiestre: nu aștepta de la viață un miracol, dar, dacă ți se întâmplă, clădește-ți restul vieții în jurul lui.
_____________________________________________________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu