1 august 2013

CHIROMANȚIE PRIN CHIRURGIE

     Chiromanția este un procedeu prin care se poate ghici caracterul sau destinul cuiva pe baza interpretării liniilor din palmă. Această “artă” este extrem de populară în Japonia, unde cititorii în palmă percep clienților sume mari pentru a le prezice viitorul. Dar acum, pentru cei care nu sunt mulțumiți cu liniile din palmă cu care i-a înzestrat natura, există un mod drastic de a-și schimba propriul destin: prin modificarea liniilor din palmă, prin intermediul chirurgiei cosmetice.

chiromanție

     Se utilizează un bisturiu electric și se face o incizie, deoarece liniile nu sunt niciodată complet drepte. Dacă nu s-ar arde pielea și s-ar folosi doar un bisturiu simplu, liniile nu s-ar forma la fel. Nu este o operație dificilă, procedura durând de obicei între 10 și 15 minute și poate include modificarea mai multor linii din palmă. Intervenția chirurgicală costă 760 de euro, bărbații optând mai ales pentru prelungirea liniei referitoare la partea financiară și femeile pentru linia de căsătorie și dragoste. Unii pacienți folosesc un marker pentru a arăta chirurgului exact cum doresc modificarea liniilor înainte de intervenția chirurgicală. Este nevoie de aproximativ o lună pentru a se vindeca rănile și pentru ca noile linii să poată fii “citite”.

chiromanție 1

     În ciuda unor povești de succes (unele dintre femei s-au căsătorit după mai mulți ani, iar un bărbat a câștigat o sumă mare la loto), eficiența intervențiilor chirurgicale este până la urmă doar un efect placebo. Dacă oamenii cred în noroc, uneori devin norocoși. S-a dovedit mai demult că liniile din palmă se modifică cu timpul și modul în care oamenii își folosesc mâinile le pot schimba. Până la urmă, efectul placebo are rol pozitiv putând  schimba atitudinea cuiva, dar nu este suficient pentru a justifica intervenția chirurgicală.

Sursa : Daily Mail

____________________________________________________________________________________________________

       Cu un click, citiți și :
_____________________________________________________________________________________________________
By Dan Caragea; Constanța, România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu