28 august 2013

ZÂMBET PERMANENT

     Coreea de Sud este liderul mondial în chirurgie plastică, potrivit datelor Societății Internaționale de Chirurgie Plastică și Estetică, care estimează că una din cinci femei (20%) din această țară au efectuat cel puțin o operație de acest gen.
     Clinica Aone din Coreea de Sud folosește o procedură chirurgicală care dă pacientului aspectul unui zâmbet permanent. Dr. Kwon Taek Keun, fondatorul clinicii, a vorbit despre "smile lipt" în 2012, la convenția internațională anuală a chirurgilor plasticieni, descriind . procedura astfel: “colțurile gurii se ridica foarte natural după intervenția chirurgicală, o față aparent impasibilă oferind un zâmbet, prin acțiunea asupra mușchilor faciali care ridică marginile gurii".

zâmbet permanent

Mușchii din cercul galben pot trage de colțul gurii în jos, așa că sunt tăiați, iar mușchii din cercul albastru și cei indicați de săgeata roșie sunt repoziționați

     
     Chirurgii plasticieni din Asia susțin că fața va avea aspectul luminos și zâmbitor, precum și expresia de încredere. Ridicarea colțurilor gurii înlătură impresia de sumbru și melancolie.
 
zâmbet permanent 1

     Se pare că există un număr tot mai mare de persoane care doresc să riște unele efecte secundare, cum ar fi cicatrizarea, pentru a afișa un zâmbet permanent sau un look pozitiv. Rămâne de văzut dacă procedeul va deveni popular și în alte zone geografice, deoarece, în general, persoanele din Europa și America au gura mai lungă și colțurile gurii mai mari decât asiaticii.

______________________________________________________________________________________________________

      Cu un clic, vizualizați neapărat și : 
______________________________________________________________________________________________________
By Dan Caragea; Constanța, România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu