O femeie din China, cu un simt practic remarcabil, îndrăzneață, necuviincioasă, nerușinată în sensul obraznic al cuvântului, nu poate trăi fără să vadă un penis, nici măcar în farfurie. Ea şi-a deschis un restaurant în care produsele seamănă ca două picături de apă, din fântâni sau izvoare diferite, cu falusurile, ca să mă exprim “academic".
Ele sunt făcute însă din pui sau la cerere din vită, iar de modelatul lor se ocupă chiar proprietara, care deține un aparat "sofisticat", gen matriță, care modelează carnea în forma râvnită. Nu a precizat cum a ales mărimea fripturii, dacă se poate servi mai crudă (în sânge), câte grame are înainte de prăjire sau frigere și câte ajung la client și nici cum sfârâie la tigaie sau grătar.
Localul său are un succes nebun la femeile care nu au parte de așa ceva acasă, bineînțeles, în farfurie. Singurul inconvenient este că patroana a primit amenințări cu închiderea restaurantului din partea primăriei locale.
Fripturile se servesc cu garnituri după gustul fiecăreia: paste sau legume, salate şi sosuri la alegere…
Chinezoaica asta mi-a adus aminte de două filme documentare de la sfârșitul anilor 70, pe care le-am privit “pe nerăsuflate” în vremea studenției, când un video valora aproape cât o mașină: “Shocking Asia” și “This is America”. Niște banalități în ziua de azi. Depinde pentru cine…
Sursa : China Daily
_____________________________________________________________________________________________________
Cu un click, citiți și :
- Murdărie de bucătărie
- Clubul exploratorilor
- Încercări în gastronomie
- Brânză pe gustul tuturor
- Torturi și prăjituri dezgustătoare
- Legume puțin cunoscute
- Mâncare mortală
- Ce mănâncă lumea
- Vă invit la cafenea...
- Renunțăm la farfurii?
- Restaurante unice
_____________________________________________________________________________________________________
By Dan Caragea; Constanța, România
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu