4 noiembrie 2013

RĂSPUNSURI LA 6 ÎNTREBĂRI DE LOGICĂ MAI GRELE

    
     1. Răspuns corect: 4
      Explicație: Pe primul rând cele 3 imagini (pătrate) au fiecare câte 8 linii oblice în casete (pătratele mai mici). Pe al doilea rând au 9 linii oblice, iar pe al treilea 10 linii oblice. Imaginea notată cu cifra 4 este singura, din variantele de răspuns, cu 10 linii oblice, care se potrivește pe rând.

     2. Răspuns corect: 3
     Explicație: Pe fiecare rând, imaginile din prima și a doua coloană se pun una peste alta și formează coloana a treia, după ce liniile care se suprapun se elimină.

    3. Răspuns corect: 7
      Explicație: De la primul pătrat din stânga sus, liniile din imagini continuă de la una la alta, pornind din aceiași poziție, unde s-au terminat în pătratul anterior, pe rânduri și coloana a doua.

     4. Răspuns corect: 2
      Explicație: Pe fiecare rând, după suprapunerea liniilor din imaginile din prima și a doua coloană, în coloana a treia se găsesc numai liniile care formează un unghi drept între ele.

    5. Răspuns corect: C (- 6)
      Explicație: Pe fiecare rând se face scăderea numerelor din prima și a doua coloană. În coloana a treia este rezultatul scăderii ca sumă a cifrelor.

     6. Răspuns corect: UI
      Explicație: Primele litere, pe fiecare rând sunt în ordinea din alfabet. A doua literă respectă ordinea alfabetului sărind o litera (rândul 1), sărind 2 litere (rândul 2) și sărind 3 litere (rândul 3).

    Nimic nu este simplu în viață!


______________________________________________________________________________________________________

      Cu un click, citiți și :
______________________________________________________________________________________________________
                          
                                                                                                  By Dan Caragea; Constanța, România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu