3 octombrie 2012

SMART FORSTARS

     Smart Forstars, un concept de autovehicul electric, a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris 2012. Mașina are un proiector în capotă, permițând ca orice perete să fie transformat imediat într-un ecran de cinema. Proiectorul poate fi controlat atât din interior cât și din exterior (are butoane prevăzute și pe capotă).

Smart

      Seful de la firma Smart, Dr. Annette Winkler a spus: "Este cel mai ieftin automobil electric de serie din Europa. Pe lângă faptul că nu poluează și este rapid, se poate seta  temperatura perfectă în interior cu un smartphone, iar alimentarea se poate face de la orice priză normală.” Bateria puternică și proiectorul integrat, pot transforma orice curte din spate într-un cinematograf în aer liber."

Smart 1

      Proiectorul integrat în capota față a motorului este acționat prin Bluetooth de la un iPhone. Un sistem de sunet, cu difuzoare suplimentare în orificiile de ventilație din spatele ușilor,  proiectează sunetul  în afara mașinii. Proiectorul este controlat de o aplicație pentru iPhone specială, care poate funcționa, de asemenea, ca radio, precum și la controlarea temperaturii mașinii de la distanță.

Smart 2

      Smart speră că mașina va fi utilizată în toate orașele din lume. Ea are un acoperiș de sticlă ca un parasolar pe partea exterioara a parbrizului. În loc de convenționalele oglinzii retrovizoare, Smart Forstars dispune de un smartphone așezat într-un suport în partea de sus a parbrizului.  Conducătorului auto vede ce se întâmplă pe drum în spate cu ajutorul unei camere video integrate.

Smart 4

       Un cuplu de 135 Newton metru, îi conferă o accelerație remarcabilă și poate depăși alte vehicule cu cea mai mare ușurință. Vehiculul are o viteza de peste 130 km / h și bateria litiu-ion are o capacitate de 17,6 kWh.

Smart 3

Sursa : MailOnline
______________________________________________________________________________________________________

      Cu un click, citiți și alte postări din categoria auto :
______________________________________________________________________________________________________

By Dan Caragea; Constanta; Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu