4 octombrie 2012

SPRÂNCENE

     Sprâncenele au fost dintotdeauna un “accesoriu” al  frumuseții feminine, iar îngrijirea lor este o preocupare constantă a doamnelor. În ultimul timp, atenția deosebită acordată  sprâncenelor s-a materializat prin transplanturi (această tendință a început cu aproximativ patru ani în urmă), în speranța de a obține permanent arcuirile groase ca ale actriței Megan Fox, de exemplu.

sprancene
Megan Fox

     Potrivit New York Post, chirurgii plasticieni au înregistrat o creștere de 30 la sută a cererii de transplant de sprâncene, precum și faptul că forma sprâncenelor lui Fox și cele ale surorilor Kardashian sunt stilurile cele mai solicitate.

sprancene Kim Kardashian
Kim Kardashian

     În general, transplanturile de sprâncene sunt destul de dureroase, fiind necesare utilizarea unor medicamente puternice împotriva durerilor (Valium, Lidocaină și Ambien). În  timpul intervenției chirurgicale, care durează două ore și jumătate sau chiar trei, 400 de foliculii de păr sunt transplantați de la cap la sprâncenele. Spre deosebire de sprâncenele naturale, firele de păr transplantate nu se opresc din creștere

sprancene Gwen Stefani       sprancene Eva Mendes       sprancene Camille Belle
           Gwen Stefani                                     Eva Mendes                                   Camille Belle    
    
     Procesul de transplant a fost inițial dezvoltat pentru victimele arsurilor și a celor care au fost muscate de câini sau alte animale. Prețul pentru o astfel de procedură este cuprins  între  4.000 și 8.000 $. Deși doamnele solicita continuu ca model sprâncenele  celebrităților, medicii consideră că forma feței și tipul de păr a fiecărei cliente sunt determinante pentru a asigura cel mai bun rezultat, ci nu modelul dorit.

sprancene Jennifer Lopez
  Jennifer Lopez, la Vanity Fair Oscar, pe 26 februarie 2012, își folosește sprâncenele ei pline și arcuite pentru a scoate in evidență ochii migdalați.

    Trebuie să recunoaștem că sprâncenele tuturor actrițelor prezentate aici sunt de invidiat, dar ați plăti până la 8.000 dolari pentru ele?

______________________________________________________________________________________________________

      Cu un clic, vizualizați neapărat și : 
______________________________________________________________________________________________________

By Dan Caragea; Constanta; Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu